Goedkope rijschool Rotterdam

  1. Home
  2.  » Goedkope rijschool Rotterdam
l

Proefles € 25,00

Probeer het uit!

}

Flexibele lestijden

Rijlessen 7 dagen per week

Scherpe pakketten

Bepaal zelf het tempo

06-16052476

Meer weten? Bel ons!

Goedkope rijschool Rotterdam

Op zoek naar een goedkope rijschool in Rotterdam? Dan ga je naar Veilig Verkeersschool Nederland. Bij ons maak je niet alleen gebruik van de de goedkoopste rijlessen, maar krijg je ook altijd een vaste instructeur en worden de rijlessen gegeven in een vaste auto. Bij goedkope rijschool Rotterdam betaal je slechts €29,- per rijles bij afname van een pakket! Wij begrijpen dat het een lastige keuze is om een goedkope rijschool in Rotterdam te vinden. Daarom bieden we jou een proefles aan voor slechts €25,- waarin je kennis maakt met onze rijschool, de lesauto én niet onbelangrijk; de rijinstructeur. In de proef rijles wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en vaardigheden en krijg je een indicatie van het aantal rijlessen dat jij ongeveer nodig zult hebben. Bij ons kun je ook gebruik maken van rijlessen met een vrouwelijke rijinstructeur.

Goedkope Rijschool rotterdam auto
rijles bij goedkope rijschool rotterdam

Goedkope Rijlessen in Rotterdam vanaf 16,5 jaar met 2toDrive

Als je 16,5 jaar oud bent, kun je al starten met rijlessen bij onze rijschool in Rotterdam dankzij het 2toDrive concept. Vanaf 17 jaar kun je vervolgens met de CBR examinator in de auto stappen om de praktijkexamen te gaan rijden. Door al vroeg te starten met rijlessen, ben je er zeker van dat je op tijd je rijbewijs kunt behalen. Na het behalen van je examen zul je tot je 18e met een zelfgekozen begeleider mogen autorijden. 

Bijna alle rijlessen bij onze goedkope rijschool in Rotterdam worden verzorgt in blokken van 2 keer 50  minuten. Hiermee zorgen we dat je niet alleen de lesstof van de vorige rijlessen kunt herhalen, maar ook direct aan nieuwe lesstof kunt beginnen. Wij garanderen jou dat wij het maximale uit je rijlessen halen zodat je snel je praktijkexamen kunt gaan behalen. 

Bij onze rijschool in Rotterdam ga je met je instructeur de examenroutes rijden. Daarmee kom je niet meer voor verrassingen te staan op je praktijkexamen. Wil je gebruik maken van de diensten van goedkope rijschool Rotterdam? Meld je dan allereerst aan voor een proefles.

Wat kenmerkt goedkope rijschool Rotterdam?

N

Goedkope rijlessen bij de beste rijschool in Rotterdam

N

Goedkope rijschool Rotterdam

N

Ook vrouwelijke rijinstructeurs!

N

Rijlessen in heel regio Rotterdam, Dordrecht en Den Haag

N

Opleiding tot rijinstructeur

N

Rijlessen op tijdstippen wanneer dit jou uitkomt

Goedkope rijschool in Rotterdam. Veilig Verkeersschool Nederland
Goedkope rijschool Rotterdam - veilig verkeersschool nederland

Wie is Veilig Verkeersschool Nederland?

Goedkope rijschool Rotterdam is een rijschool die onder de naam van Veilig Verkeersschool Nederland rijles geeft. Door goedkope rijlessen te geven in Rotterdam en Dordrecht zijn wij groot geworden. Onze hoofdvestiging zit aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam waar wij ook theoriecursussen voor rijbewijs B verzorgen. Doordat deze theoriecursus in 3 dagdelen wordt gegeven, is het geen stampcursus, maar leer je de stof langzaamaan. Hierdoor heb je er op lange termijn ook nog wat aan. Doordat veel van onze instructeurs in Rotterdam rijden is er altijd een plekje voor jou vrij. Allereerst bieden wij jou een proefles aan waarin je kennis maakt met onze rijschool in Rotterdam, de auto en niet onbelangrijk; de instructeur. Hiermee willen wij jou een goed gevoel geven voordat je rijlessen bij ons neemt. Proefles plannen? of meer te weten komen over ons? Neem dan contact met ons op. 

Losse rijlessen in Rotterdam
Losse rijles – 50 minuten voor € 30,00
Losse rijles – 90 minuten voor € 60,00
5 opfrislessen – 50 minuten per les  €150,00

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam! Wij geven rijles in heel regio Rotterdam, Spijkenisse, Rijswijk en Dordrecht. Je bent altijd welkom voor een proefles.

  • Voor al onze diensten gelden de algemene voorwaarden van Veilig Verkeersschool Nederland. Door het aanmelden voor een proefrijles of het afnemen van een van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
=

Veilig Verkeersschool Nederland

www.veiligverkeersschoolnederland.nl

06-16052476

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht