Proefles aanvragen

  1. Home
  2.  » Proefles aanvragen
l

Proefles € 25,00

Probeer het uit!
}

Flexibele lestijden

Rijlessen 7 dagen per week

Scherpe pakketten

Bepaal zelf het tempo

06-16052476

Meer weten? Bel ons!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles van slechts €25,- wordt gekeken naar jouw vaardigheden en zorgen we voor een persoonlijk lesadvies. Vandaag aanvragen, is binnen enkele dagen rijlessen!

Veelgestelde vragen

Hoelang geeft Veilig Verkeersschool Nederland al rijlessen?

Bij Veilig Verkeersschool Nederland verzorgen wij al meer dan 19 jaar rijlessen in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en omstreken. Allereerst zijn we gestart met het geven van rijlessen in Rotterdam waarna we ook rijlessen zijn gaan geven in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Rijswijk en omgeving. 

Naast het geven van rijlessen verzorgen wij ook al meer dan 10 jaar rijinstructeur opleidingen in regio Rotterdam en Dordrecht. Alleen voor de beste kwaliteit rijlessen ga je dus naar Veilig Verkeersschool Nederland.

Waar geeft Veilig Verkeersschool Nederland rijles?

De rijlessen bij onze rijschool worden verzorgt in verschillende gebieden. Voornamelijk worden onze rijlessen in Rotterdam en Dordrecht gegeven aangezien hier veel van onze instructeurs wonen. Naast Rotterdam en Dordrecht hebben wij ook instructeurs in Rijswijk, Sliedrecht, Papendrecht en Ridderkerk rijden waardoor wij een groot deel van Zuid-Holland tot ons rijles gebied hebben. 

 

Hoe zorgt Veilig Verkeersschool Nederland voor een optimale invulling van de rijlessen?

Allereerst zorgen we ervoor dat onze instructeurs duidelijke afspraken hebben met de leerlingen waardoor onze leerlingen altijd weten waar ze aan toe zijn.

Wij zorgen dat onze leerlingen een leskaart krijgen waarin precies staat welke vaardigheden ze beheersen waar ze zich in het rijproces bevindt en aan welke zaken nog gewerkt moet worden.

Ook worden onze rijlessen in principe altijd in blokken van 2 keer 50 minuten gegeven waardoor de lesstof optimaal blijft hangen. Ook worden de rijlessen verzorgd in goed uitgeruste autos waardoor je onder optimale omstandigheden je rijbewijs kunt gaan halen.

Heeft Veilig Verkeersschool Nederland ook vrouwelijke rijinstructeurs?

Naast dat onze rijschool veel mannelijke rijinstructeurs heeft, kun je bij ons ook rijlessen volgen bij een vrouwelijke rijinstructeur. Wij hebben een vrouwelijke rijinstructeur in Dordrecht, vrouwelijke rijinstructeur in Rotterdam en nog meer. Je krijgt bij ons rijlessen op de manier hoe jij dat prettig vindt en wat het beste bij jou past ongeacht je achtergrond, cultuur, religie enzovoorts.

Wat kosten losse rijlessen?

Een losse rijles bij onze rijschool kost voor 50 minuten €35,- en voor 90 minuten kost €60,-

Als je er voor kiest om geen pakket te nemen, bieden wij je ook losse rijlessen aan. Daarmee is het niet verplicht om een pakket bij ons af te nemen.

Geven jullie ook spoedcursussen?

Uiteraard, omdat wij begrijpen dat veel leerlingen snel hun rijbewijs op zak willen hebben, kunnen we een spoedcursus met je inplannen. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden

Krijg ik geld terug als ik een pakket gekozen heb, maar met minder rijlessen klaar ben?

Uiteraard, dat is wel zo eerlijk. Aan de hand van de proefles wordt een inschatting van de rijlessen gemaakt. Onze instructeurs proberen het zo eerlijk mogelijk in te schatten maar uiteraard blijft het lastig. Het kunnen wel eens een paar lessen meer of minder zijn, maar uiteraard wordt dit gewoon met je verrekend. 

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam! Wij geven rijles in heel regio Rotterdam, Spijkenisse, Rijswijk en Dordrecht. Je bent altijd welkom voor een proefles.

  • Voor al onze diensten gelden de algemene voorwaarden van Veilig Verkeersschool Nederland. Door het aanmelden voor een proefrijles of het afnemen van een van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

=

Veilig Verkeersschool Nederland

www.veiligverkeersschoolnederland.nl

06-16052476

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht