Rijlessen

  1. Start
  2.  » Rijlessen
l

Proefles € 25,00

Probeer het uit!

}

Flexibele lestijden

Rijlessen 7 dagen per week

Scherpe pakketten

Bepaal zelf het tempo

06-16052476

Meer weten? Bel ons!

Wil je graag starten met rijlessen? Dan maak jij de beste keuze door dit bij Veilig Verkeersschool Nederland te gaan doen. Onze rijlessen worden verzorgt in regio Rotterdam, Dordrecht, Rijswijk en Zwijndrecht. Heb je al eerder rijlessen gevolgd? Ook dan ben je welkom bij ons voor een klein pakket of losse rijlessen.   

De beste rijlessen bij de beste rijschool. Nog meer wensen?

De beste rijlessen volg je bij Veilig Verkeersschool Nederland uit Rotterdam. Naast dat wij erg voordelige rijlespakketten aanbieden, mag je ook zelf je pakket samenstellen. De rijlessen worden verzorgt in blokken van 2 keer 50 minuten. waarbij jij op de beste manier getraind wordt voor het behalen van je rijbewijs. Onzestandaard lespakketten zijn tien, twintig, dertig of veertig rijlessen, maar uiteraard geven wij ook losse rijlessen. Heb je bijvoorbeeld al een aantal rijlessen gehad bij een andere rijschool, dan ben je ook voor losse rijlessen welkom bij ons. 

Hoe je erachter komt hoeveel rijlessen je nodig zult hebben? Neem een proefles bij onze rijschool. In de proefles wordt gekeken naar je vaardigheden en zwaktes, waardoor we kunnen bepalen wat je ongeveer nodig zult hebben voor je het CBR praktijkexamen af kunt leggen. Onze rijlessen zijn altijd van topkwaliteit! Wij garanderen rijlessen die helpen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en die zorgen dat jij een volwaardig deelnemer aan het verkeer wordt.  Elke rijles heb jij een vaste instructeur en lesauto, wel zo prettig!

START MORGEN AL MET EEN PROEFLES

Rijlessen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive

Ben je 16,5 jaar? Dan mag je beginnen met rijlessen! Met het 2toDrive concept kun je per 1 november 2011 eerder beginnen aan je rijbewijs. Uit onderzoek is gebleken dat beginnende bestuurders juist doordat ze minder ervaren zijn, minder vaak betrokken raken bij ongelukken vergeleken met ervaren bestuurders. 2toDrive laat jou voor een langere periode onder veilige omstandigheden rijervaring opdoen. Op je zeventiende kun je dan je praktijkexamen afleggen. Tot je achttiende mag je de weg op onder begeleiding van een zelfgekozen begeleider. Ga je met achttien jaar zelfstandig de weg op, dan heb je al zoveel ervaring dat je al op jonge leeftijd een zeer volwaardige verkeersdeelnemer bent! Om begeleider te worden moet je aan een aantal eisen voldoen. Die lees je op de website van 2toDrive. In een proefles van €25,- maak je kennis met de instructeur en de auto waarin je rijles gaat krijgen. Vindt je dat onze rijschool in Rotterdam en omstreken niet bij jou past? Geen probleem. De proefles verplicht jou tot niets.

Wat kosten onze rijlessen?

Losse rijlessen bij Veilig Verkeersschool Nederland
Losse rijles – 50 minuten voor € 35,00
Losse rijles – 90 minuten voor € 60,00
5 opfrislessen – 50 minuten per les  €150,00

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam! Wij geven rijles in heel regio Rotterdam, Spijkenisse, Rijswijk en Dordrecht. Je bent altijd welkom voor een proefles.

  • Voor al onze diensten gelden de algemene voorwaarden van Veilig Verkeersschool Nederland. Door het aanmelden voor een proefrijles of het afnemen van een van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

=

Veilig Verkeersschool Nederland

www.veiligverkeersschoolnederland.nl

06-16052476

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht