Motorrijles Rotterdam

Motorrijles Rotterdam

Op zoek naar motorrijlessen Rotterdam? Ga dan naar Veilig Verkeersschool in Rotterdam. Naast dat wij opleidingen voor rijinstructeurs verzorgen en rijlessen geven, kun je bij ons ook terecht voor motorrijlessen. De motorrijlessen worden in Rotterdam gegeven waarbij wij zorgen voor de motor, motorkleding, handschoenen en een helm. Alles is dus al voor je geregeld.

Voor je zelfstandig de weg op kunt, moeten er 2 examens afgelegd worden, namelijk: AVB-examen en een AVD-examen. Bij het eerste variant wordt er gekeken of je het voertuig op de juiste manier, dit gaat onder andere over het remmen en rijden met hoge en lage snelheid. Dit examen wordt afgelegd op het examenterein. Bij de tweede variant: het AVD-examen wordt op de openbare weg afgenomen. De examinator rijdt samen met je rijinstructeur achter je aan die aanwijzingen geeft wat je moet doen.

Motorrijles rotterdam

Wat kosten motorrijlessen in Rotterdam?

Wat is een AVB – examen?

Het AVB – examen gaat om het beheersen van het voertuig die jij bestuurt. Het examen bestaat uit 12 oefeningen waarvan de kandidaat er 7 uit moet voeren op het examenterrein. De examinator kijkt vanaf de zijkant mee op jij de motor beheerst bij hoge en lage snelheid en of je goed kunt remmen, het examen duurt in totaal 20 minuten.

De oefeningen zijn ingedeeld in vier klusters:

 

  1. Lopen met de moter en het gebruik van de standaard (deze is verplicht)
  2. Verrichtingen bij lage snelheid (zes oefeningen, waarvan één verplicht en één naar keuze van de examinator)
  3. Verrichtingen bij hogere snelheid (drie oefeningen, waarvan één verplicht en één naar keuze van de examinator)
  4. Rem oefeningen (drie oefeningen, waarvan één verplicht en één naar keuze van de examinator)

Wat is een AVD – examen?

Het AVD – examen wordt afgelegd op de openbare weg waarbij er wordt gekeken of je zelfstandig kunt rijden en de regels beheerst. Dit examen wordt niet eerder afgenomen dan wanneer je geslaagd bent voor het AVB – examen. Het AVD-examen duurt 55 minuten, inclusief introductie en uitleg van de examinator en de besprekening van de uitslag van het examen.

Bij het examen rijdt de examinator samen met de instructeur in een auto achter je aan waarbij hij je onderweg de aanwijzingen en opdrachten doorgeeft via een zendertje. Waar wordt er bij het AVD-examen vooral op gelet?

 

  1. Het kijkgedrag
  2. Je plaats op de weg
  3. Of je de geleerde verkeersregels goed toe kunt passen
  4. Of je ook in het verkeer de motor beheerst
Motorrijlessen Rotterdam

Supersnel je motorrijbewijs halen in Rotterdam

Veilig Verkeersschool Nederland verzorgt motorinstructeurs die zeer enthousiast zijn om jou aan je rijbewijs te helpen. Alle instructeurs hebben intensieve trainingen gevolgd om de theorie en praktijk op de juiste manier over te brengen. 

Vier reden om te kiezen voor Veilig Verkeersschool

 

De beste motorrijles Rotterdam

Effectieve lesmethode

Gratis kleding, handschoenen en helmen te leen

Vandaag aanmelden, binnen enkele dagen starten

Wie zijn wij?

Veilig Verkeersschool Nederland is een verkeersschool in Rotterdam die rijlessen voor auto, motorrijles en theoriecursussen verzorgd. Onze effectieve lesmethoden zorgen ervoor dat onze leerlingen op een snelle manier hun rijbewijs halen. Naast dat wij onze leerlingen snel naar hun rijbewijs toe helpen, zorgen wij ervoor dat het volwaardig deelnemers van het verkeer worden. Door de instructeurs zelf op te lijden, zorgen wij ervoor dat de instructeurs het juiste DNA bezitten om de leerling een fijne en leerzame les periode te bezorgen. Lees hier meer over ons.

Veilig Verkeersschool heeft mij op een leuke en snelle manier aan mijn rijbewijs geholpen! – Jan uit Rotterdam

 

Motorrijles Rotterdam - Veilig Verkeersschool Nederland

Meer informatie over motorrijles Rotterdam?

2 + 13 =

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam! Wij geven rijles in heel regio Rotterdam, Spijkenisse, Rijswijk en Dordrecht. Je bent altijd welkom voor een proefles.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

=

Veilig Verkeersschool Nederland

www.veiligverkeersschoolnederland.nl

06-16052476

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht