Theoriecursus

  1. Start
  2.  » Theoriecursus
l

Proefles € 25,00

Probeer het uit!

}

Flexibele lestijden

Rijlessen 7 dagen per week

Scherpe pakketten

Bepaal zelf het tempo

06-16052476

Meer weten? Bel ons!

Theoriecursus rijles in Rotterdam

De 3-daagse theoriecursus rijles van Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam is een uitstekende voorbereiding op het theorie-examen. De mogelijkheid bestaat om na de 3-daagse theoriecursus aansluitend je theorie-examen af te leggen. Zo heb je de theorie lekker snel in the pocket! De cursus vindt plaats in in ons nieuwe theorielokaal, waar onze ervaren docenten je helpen de theorie goed in je op te nemen. op te nemen. Ook zullen zij jou helpen bij knelpunten in de lesstof. Veilig Verkeersschool Nederland maakt altijd gebruik van de laatste lesstof en examenvragen van het CBR. Slagen voor je theorie-examen kan eigenlijk niet meer misgaan!

 Theoriecursus in Rotterdam - Veilig verkeersschool Nederland
Theoriecursus rijbewijs B in Rotterdam

3- dagdelen theoriecursus Rotterdam

Voor slechts 140 euro volg je bij Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam al de 3-daagse theoriecursus in Rotterdam. Hiermee ben je uitstekend onderlegd als je de weg opgaat. Je krijgt drie dagen achter elkaar intensief les, zodat je volledig gefocust bent. Aansluitend mag je dan direct het theorie-examen afleggen op de vierde dag. Dat de meeste leerlingen meteen de eerste keer slagen voor hun theorie-examen getuigt van een geslaagde cursus! Lukt het je niet in een keer? Dan mag je de cursus gratis nogmaals volgen en betaal je enkel het examengeld voor je herkansing! Hiermee garanderen wij je dus dat je gaat slagen. 

De theoriecursus in Rotterdam wordt gegeven in 3 dagdelen waardoor je de lesstof beter onthoud. Bij veel theorie opleiders in Rotterdam wordt de cursus in 1 dag gegeven. Dit zorgt ervoor dat het een stampcursus wordt en je de theorie na je examen alweer vergeten bent. Ons doel is niet alleen om jou zo effectief mogelijk te laten slagen voor je theorie, maar ook dat je de stof écht gaat onthouden en deze toe kunt passen in de praktijk.

Theoriecursus in Rotterdam
3-daagse theoriecursus inclusief theorie-examen – 3 dagdelen voor € 140,00

Heb jij interesse in de theoriecursus rijles van Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam?

Neem dan contact met ons op. Veilig Verkeersschool Nederland stoomt jou graag klaar voor het theorie-examen! De 3-daagse theoriecursus rijles vindt plaats in Rotterdam.

  • Voor al onze diensten gelden de algemene voorwaarden van Veilig Verkeersschool Nederland. Door het aanmelden voor een proefrijles of het afnemen van een van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

=

Veilig Verkeersschool Nederland

www.veiligverkeersschoolnederland.nl

06-16052476

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht