Theoriecursus

  1. Start
  2.  » Theoriecursus
l

Proefles € 25,00

Probeer het uit!

}

Flexibele lestijden

Rijlessen 7 dagen per week

Scherpe pakketten

Bepaal zelf het tempo

06-16052476

Meer weten? Bel ons!

Theoriecursus rijles in Rotterdam

De 1-daagse theoriecursus rijles van Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam is een uitstekende voorbereiding op het theorie-examen. Zo heb je de theorie lekker snel in the pocket! De cursus vindt plaats in in ons nieuwe theorielokaal, waar onze ervaren docenten je helpen de theorie goed in je op te nemen. op te nemen. Ook zullen zij jou helpen bij knelpunten in de lesstof. Veilig Verkeersschool Nederland maakt altijd gebruik van de laatste lesstof en examenvragen van het CBR. Slagen voor je theorie-examen kan eigenlijk niet meer misgaan!

 Theoriecursus in Rotterdam - Veilig verkeersschool Nederland
Theoriecursus rijbewijs B in Rotterdam

1- daagse theoriecursus Rotterdam

Voor slechts 100 euro volg je bij Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam al de 1-daagse theoriecursus in Rotterdam. Hiermee ben je uitstekend onderlegd als je de weg opgaat. Je krijgt in 1 dag intensief les, zodat je volledig gefocust bent. Dat de meeste leerlingen meteen de eerste keer slagen voor hun theorie-examen getuigt van een geslaagde cursus! Lukt het je niet in een keer? Dan mag je de cursus gratis nogmaals volgen en betaal je enkel het examengeld voor je herkansing! Hiermee garanderen wij je dus dat je gaat slagen. 

De theoriecursus in Rotterdam wordt gegeven in 1 dag waardoor je de lesstof beter onthoud. Ons doel is niet alleen om jou zo effectief mogelijk te laten slagen voor je theorie, maar ook dat je de stof écht gaat onthouden en deze toe kunt passen in de praktijk.

Theoriecursus in Rotterdam
3-daagse theoriecursus inclusief theorie-examen – 3 dagdelen voor € 140,00

Heb jij interesse in de theoriecursus rijles van Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam?

Neem dan contact met ons op. Veilig Verkeersschool Nederland stoomt jou graag klaar voor het theorie-examen! De 3-daagse theoriecursus rijles vindt plaats in Rotterdam.

  • Voor al onze diensten gelden de algemene voorwaarden van Veilig Verkeersschool Nederland. Door het aanmelden voor een proefrijles of het afnemen van een van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

=

Veilig Verkeersschool Nederland

www.veiligverkeersschoolnederland.nl

06-16052476

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht