Rijlessen in Rotterdam

  1. Home
  2.  » Rijlessen in Rotterdam
l

Proefles € 25,00

Probeer het uit!

}

Flexibele lestijden

Rijlessen 7 dagen per week

Scherpe pakketten

Bepaal zelf het tempo

06-16052476

Meer weten? Bel ons!

Rijlessen in Rotterdam

Op zoek naar een rijschool met de beste rijlessen in Rotterdam? Ga dan naar Veilig Verkeersschool Nederland. Hier maak je niet alleen gebruik van scherpe pakketten, maar ook van de beste rijlessen in Rotterdam. Voor een lage prijs je rijbewijs op zak, wat wil je nog meer?

Wil je gebruik maken van reguliere rijlessen in Rotterdam, of een opleiding tot rij-instructeur? Wij zijn de rijschool in Rotterdam die jij zoekt! Niet alleen zorgen wij ervoor dat jij snel je rijbewijs op zak hebt, maar zorgen we ervoor dat jij een volwaardig deelnemer van het verkeer wordt.  Start met een proefles van €25,- om kennis te maken met de auto, onze rijschool in Rotterdam en jouw instructeur. Ben je op zoek naar een vrouwelijke rij-instructeur? Wij geven ook rijles met vrouwelijke rij-instructeurs!

Wij geven rijlessen in de regio Rotterdam, Dordrecht, Rijswijk en Spijkenisse

Rijlessen in Rotterdam auto, Rijschool Rotterdam
Rijlessen in Rotterdam foto in een rijles auto

Rijlessen in Rotterdam vanaf 16,5 jaar oud

Bij ons kun je al starten met rijlessen in Rotterdam als je 16,5 jaar bent. Door vroeg te starten met rijlessen, leer je het proces veel sneller en kun je op je 18e als volwaardig verkeersdeelnemer zelfstandig de weg op zonder begeleider. Als je op 16,5 jaar start, mag je op je 17e leeftijd het CBR praktijkexamen afleggen, ervan uitgaande dat je dit netjes behaalt, mag je tot je 18e met een zelfgekozen begeleider rijden. Meer informatie vind je bij: Rijlessen vanaf 16,5 jaar

De rijlessen bij onze rijschool in Rotterdam worden verzorgd in Rotterdam en omstreken. Wij zorgen ervoor dat jij elke les dezelfde instructeur krijgt en het examengebied op je duim kent. Hierdoor kom jij niet voor verrassingen te staan op je praktijkexamen. Veilig Verkeersschool Nederland heeft mannelijke en vrouwelijke rijinstructeurs uit allerlei culturen. Zo zorgen wij dat elke leerling de juiste instructeur naast zich heeft om een vertrouwelijke band op te bouwen.

 

Wat kenmerkt Veilig Verkeersschool Nederland?

N

Goedkope rijlessen in Rotterdam

N

Rijlessen op tijden wanneer jij wilt

N

Ook vrouwelijke rijinstructeurs

N

Rijlessen in Rotterdam en omstreken

N

Opleiding tot rijinstructeur

N

Goedkope rijles pakketten

Rijlessen in Rotterdam Veilig Verkeersschool Nederland
Rijlessen in Rotterdam

Wie zijn wij?

Veilig Verkeersschool Nederland is dé rijschool van Rotterdam en omstreken. Naast het geven van reguliere rijlessen, bieden wij opleidingen tot rij-instructeur aan en geven we een theoriecursus in Rotterdam. Hiermee zorgen wij dat jij je theorie en praktijk op 1 plek hebt en je klaargestoomd wordt om zelfstandig de weg op te kunnen. 

Wat kunnen wij persoonlijk voor jou betekenen? Veilig Verkeersschool Nederland stelt een maatwerk pakket samen voor zijn leerlingen waardoor je nooit teveel betaald en effectief je rijbewijs gaat halen. Heb je last van faalangst of dingen meegemaakt waardoor je niet snel in de auto meer durft te stappen? Wij helpen jou de weg op! Ook voor opfriscursussen ben je bij ons aan het goede adres. Benieuwd wat onze leerlingen over ons zeggen? Bekijk het hier! 

Plan een proefles en maak kennis met jouw persoonlijke instructeur, de lesauto en onze rijschool! 

Losse rijlessen in Rotterdam
Losse rijles – 50 minuten voor € 35,00
Losse rijles – 90 minuten voor € 60,00
5 opfrislessen – 50 minuten per les  €150,00

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam! Wij geven rijles in heel regio Rotterdam, Spijkenisse, Rijswijk en Dordrecht. Je bent altijd welkom voor een proefles.

  • Voor al onze diensten gelden de algemene voorwaarden van Veilig Verkeersschool Nederland. Door het aanmelden voor een proefrijles of het afnemen van een van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
=

Veilig Verkeersschool Nederland

www.veiligverkeersschoolnederland.nl

06-16052476

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht