Rijschool in Rotterdam

  1. Home
  2.  » Rijschool in Rotterdam
l

Proefles € 25,00

Probeer het uit!

}

Flexibele lestijden

Rijlessen 7 dagen per week

Scherpe pakketten

Bepaal zelf het tempo

06-16052476

Meer weten? Bel ons!

Rijschool in Rotterdam

Snel en goedkoop je rijbewijs halen in Rotterdam? Welkom bij Veilig Verkeersschool Nederland. Niet alleen de beste rijlessen, ook scherp geprijsde pakketten. Door te kiezen voor Veilig Verkeersschool Nederland, kies je voor de beste rijschool in Rotterdam. Ongeacht je achtergrond, de cultuur waar je in opgegroeid bent, of het niveau autorijden waar je je misschien momenteel al in bevindt, wij helpen je aan je rijbewijs. Het is namelijk niet alleen ons doel om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, maar ook om jou niet teveel te laten betalen voor je rijlessen bij een rijschool in Rotterdam. Voor weinig geld uitstekende rijlessen in Rotterdam, wat wil je nog meer? Onze instructeurs helpen jou, met welke achtergrond je ook komt, aan je rijbewijs. Last van autisme, ADHD of faalangst? Wij helpen je aan je rijbewijs. Heb je het liefst een vrouwelijk rijinstructeur? Ook deze optie bieden wij jou. Onze instructeurs geven rijles in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse en omgeving Rijswijk.

Rijschool in rotterdam
rijles rotterdam

Vanaf 16,5 jaar starten bij een rijschool in Rotterdam

16,5 jaar geweest of wordt je dit bijna? Start dan met rijlessen! Dankzij het 2toDrive concept kun je al rijlessen nemen als je 16,5 jaar bent. Op je 17e mag je het CBR praktijkexamen afleggen waarna je tot je 18e zelfstandig met een zelfgekozen begeleider mag gaan rijden. 

Wil jij snel je rijbewijs op zak hebben? Dan kun je het beste in blokken van 2 keer 50 minuten rijlessen nemen bij onze rijschool in Rotterdam. Hiermee zorgen wij dat jij de lesstof beter onthoud en snel door het rij-proces heen kunt gaan. Veilig Verkeersschool Nederland staat garant voor de beste kwaliteit rijlessen en een gezellige lesperiode. Ben je gemotiveerd geworden? Vraag dan vandaag nog een proefles aan om kennis te maken met onze rijschool in Rotterdam, de instructeur én de auto waarin je mag gaan rijden. 

Wat kenmerkt Veilig Verkeersschool Nederland?

N

Goedkope rijlessen bij de beste rijschool in Rotterdam

N

Lessen op tijdstippen wanneer jij wilt

N

Ook rijles met vrouwelijke instructeur

N

Rijlessen in heel regio Rotterdam

N

Opleiding tot rijinstructeur

N

Goedkope rijlespakketten

Rijschool in Rotterdam. Veilig Verkeersschool Nederland

Losse rijlessen in Rotterdam
Losse rijles – 50 minuten voor € 30,00
Losse rijles – 90 minuten voor €60,00
5 opfrislessen – 50 minuten per les  €150,00

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam! Wij geven rijles in heel regio Rotterdam, Spijkenisse, Rijswijk en Dordrecht. Je bent altijd welkom voor een proefles.

  • Voor al onze diensten gelden de algemene voorwaarden van Veilig Verkeersschool Nederland. Door het aanmelden voor een proefrijles of het afnemen van een van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
=

Veilig Verkeersschool Nederland

www.veiligverkeersschoolnederland.nl

06-16052476

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht