Je woont in Rotterdam, bent 16,5 jaar oud en kunt starten met rijlessen. Maar welke rijschool kies je? Waar haal jij het snelste je rijbewijs voor een scherpe prijs? Hieronder lees je waar je op moet letten bij het kiezen van een rijschool in Rotterdam.

 

Bekijk de reviews

Aan de hand van de reviews van een rijschool kun je vaak zien hoe ze presteren. Komen de instructeurs altijd hun afspraken na? Welk cijfer scoort de rijschool gemiddeld en wat zijn volgens de leerlingen de beste eigenschappen van de rijschool? Belangrijk is wel: zorg dat het een betrouwbare review website is. Dit kan Google zelf zijn, klantenvertellen, trustpilot of een andere bekende review-websites. Aan de hand van andere leerlingen kun jij bepalen hoe de rijschool scoort. Naast deze rijschool reviews, kun je ook bij je vrienden of vriendinnen vragen waar deze hun rijbewijs hebben gehaald.

Wat kosten de rijlessen?

Een goede rijschool is niet de goedkoopste volgens het CBR. Als je gebruik wilt maken van enorm goedkope rijlessen, is de kans groot dat je erg veel rijlessen nodig zult hebben voordat je het praktijkexamen af kunt leggen of behaald hebt. Kies je voor rijlessen van gemiddeld €29-€35,- per rijles, dan weet je dat je vaak een nette auto krijgt, een goed opgeleide instructeur en een lesmethode die effectief is. Daarbij geldt ook: als jij iets meer betaald voor kwalitatief hoge rijlessen, zul je de vaardigheden die komen kijken bij het autorijden, sneller onder de knie hebben en dus mag je eerder het CBR praktijkexamen afleggen.

Waar zijn de instructeurs opgeleid?

Hier zul je niet snel aan denken, maar is wel een belangrijk aspect bij het kiezen van een rijschool in Rotterdam. Bij Veilig Verkeersschool Nederland leiden wij onze eigen instructeurs op. Hiermee zorgen we dat er kwalitatief perfecte instructeurs in Rotterdam en Dordrecht rondrijden. Kies je voor Veilig Verkeersschool Nederland, dan garandeer jij jezelf van de beste rijlessen voor een scherpe prijs!

Wat is het slagingspercentage van de rijschool?

Misschien wel het belangrijkste bij het selecteren van een rijschool in Rotterdam. Wat is het slagingspercentage van de rijschool? Het slagingspercentage zegt alles over een rijschool. De slagingspercentages zijn te vinden op: https://www.cbr.nl/nl/rijschoolzoeker.htm