Als jij op zoek bent naar een rijschool in Rotterdam, Dordrecht of omgeving Spijkenisse, waarom zou je dan voor Veilig Verkeersschool Nederland moeten kiezen? Hieronder vertellen wij je waarom onze rijschool de beste match voor jou is.

Effectieve, zelfontwikkelde lesmethode

Een van de grote voordelen van Veilig Verkeersschool Nederland is dat wij zelf een lesmethode ontwikkeld hebben. Door zelf een lesmethode te ontwikkelen en te testen wat het beste werkt, zorgen wij dat onze leerlingen effectief en snel de rijvaardigheid onder de knie hebben. Alle instructeurs die rijden voor ons, hebben wij zelf opgeleid en kunnen omgaan met alle nationaliteiten, culturen, rijangsten en leerlingen. Onze rijschool staat voor gezellige rijlessen en effectieve rijlessen. In een proefles maak je kennis met de instructeur/instructrice en onze rijschool om te kijken of jij je op je gemak voelt bij onze rijschool.

3 daagse theoriecursus in Rotterdam

Naast het geven van rijlessen, begeleiden wij jou ook met het behalen van je theorie voor rijbewijs B. Deze theoriecursus wordt in Rotterdam gegeven en kost slechts 140 euro. Wij kiezen er bewust voor om geen dagcursus voor theorie te geven aangezien de lesstof dan in je korte termijn geheugen beland. Door het te verdelen over 3 avonden, onthou je de lesstof beter en heb je er nog wat aan na het behalen van je theorie examen. Bekijk onze pagina: theoriecursus in Rotterdam voor meer informatie.

Rijlessen in heel regio Rotterdam en Dordrecht

De rijlessen bij Veilig Verkeersschool Nederland worden onder andere gegeven in Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht en Dordrecht. Heel omgeving Rotterdam dus. Onze instructeurs rijden hier al jaren rond en kunnen jou precies vertellen waar de gevaarlijke punten zitten en waar je op moet letten bij je examen. Bij de rijlessen wordt altijd gebruik gemaakt van een leskaart waardoor jij elk moment weet in welke fase van het rij-proces jij staat.

Geen wachttijden

Doordat er veel instructeurs rijden voor onze rijschool, is er altijd een plekje vrij voor jou. Wil je bijvoorbeeld een proefles plannen? Dan kun je vaak de volgende dag al opgehaald worden door één van onze instructeurs voor een proef rijles. Daarbij mag jij kiezen wanneer je de rijlessen wilt, heb je bijvoorbeeld een vrije dag en een vrije avond in de week? Dan zorgen wij dat jij dan kunt rijlessen.

Ook vrouwelijke rij-instructeurs

Naast dat Veilig Verkeersschool Nederland veel mannelijke instructeurs heeft, hebben wij ook vrouwelijke instructeurs die jou naar je rijbewijs toe helpen. Voor sommige leerlingen is het niet prettig om bij een man in de auto te stappen of hebben ze gewoon liever een gezellige dame naast zich. Bij onze rijschool is alles mogelijk, wij zorgen ervoor dat jij bij de juiste persoon in de auto komt te zitten die bij jou past en waar jij jezelf op je gemak voelt.

Benieuwd welke voordelen wij nog meer te bieden hebben? Vraag een vrijblijvende proefles aan en kom zelf achter onze voordelen.

Proefles aanvragen